<p>Visie</p>

Visie

Volus is een in Aalter gevestigde projectontwikkelaar actief in Vlaanderen met focus op residentiële en semi-industriële projecten al dan niet in PPS-verband of volgens de design & build formule.

Iedereen heeft plannen voor de toekomst, en vaak impliceert dit bouwen. Van een nieuwe werkplaats of woning tot een nieuw stadsdeel: telkens is er nood aan kwalitatieve, aangename en betaalbare ontwerpen en gebouwen.

Omwille van een scala aan uitdagingen wordt dit realiseren steeds complexer, en hebben investeerders, overheden en gezinnen nood aan een betrouwbare, professionele en gedreven partner die hen ontzorgt en inspireert. Volus is daarbij de aangewezen keuze.

Over Volus
Over Volus
Over Volus
Over Volus
<p>Visie</p>

Missie

Volus staat voor maatwerk en precisie, waarbij steeds in functie van de eindklant en naargelang hun behoefte wordt ontworpen en gebouwd. Architectuur gaat daarbij hand in hand met marktvraag, duurzame stedelijke ontwikkeling en uitvoeringskwaliteit.
Steeds wordt gezocht naar een evenwicht binnen een complexe verzameling van randvoorwaarden en wensen.

Volus ‘tailored real estate development’ staat voor het vinden van dat evenwicht binnen overleg in bouwteam en met stakeholders, van ontwerp tot uitvoering, van volumestudie tot bouwdetail.
Kwalitatief maatwerk, uitgedokterd en uitgepluisd door een diverse groep aan experts is voor ons de basis van vooruitstrevende projectontwikkeling. Daar gaat Volus volop voor.

Van Tornhaut Dirk

Van Tornhaut Dirk

Chairman
Van Tornhaut Lorenzo

Van Tornhaut Lorenzo

CEO
Legroe Pascal

Legroe Pascal

Development Manager
Michels Thibault

Michels Thibault

Director Acquisition & Sales
Alleweireldt Ken

Alleweireldt Ken

Construction Manager
Sap Evelyn

Sap Evelyn

Head of administration
Els D'haeyere

Els D'haeyere

Head of finance
Ingelaere Elisabeth

Ingelaere Elisabeth

Verantwoordelijke klantenbeheer
Wald Demeyer

Wald Demeyer

Design & Project Development Support
Liesbeth Baum

Liesbeth Baum

Customer Support
Janssens Philippe

Janssens Philippe

Execution Manager
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info