<p>Private projectontwikkeling</p>

Private projectontwikkeling

Sinds 2002 wordt op een duurzame manier aan eigen residentiële projectontwikkeling gedaan waarbij een geïntegreerd ontwerp- en bouwproces de sleutel vormt tot kwalitatieve woonentiteiten op toplocaties aan de kust en in Oost- en West-Vlaanderen.

<p>Publiek Private samenwerkingen</p>

Publiek Private samenwerkingen

Sinds meerdere jaren begeeft Volus zich ook succesvol op de PPS-markt. Voorbeelden zijn ‘Heulebrug’ te Knokke-Heist, ‘Oeverpark’ te Lokeren en ‘Collegesite’ te Tielt. In dit kader wil Volus een betrouwbare en inspirerende partner zijn voor besturen en overheidsinstanties die voor hun visie en toekomstplannen beroep willen doen op experten.

Volus ziet het als haar maatschappelijke taak om hen daarin bij te staan en om hun wensen verder vorm te geven. We zijn daarbij een volwaardige partner die zoekt naar synergiën en win-win situaties. Volus streeft naar haalbare, breed gedragen projecten met meerwaarde voor alle betrokkenen. Daarbij worden de architecturale, commerciële, technische en financiële wensen steeds strikt gerespecteerd.

<p>Design&build opdrachten</p>

Design&build opdrachten

In haar vraag naar goede en economische publieke infrastructuur heeft de overheid de weg ingeslagen van design&build opdrachten. Het laat haar toe om een ingenieus en uitgekiend patrimonium op te bouwen met een minimum aan risico. Daarbij vormt de kennis van geïntegreerde bouwteams de sleutel tot succes.

Bouwteamsamenwerking zit in het DNA van Volus, en dus is Volus een enthousiaste en gedreven partner van overheden bij design&build opdrachten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info