| DEEFAKKER | succesvolle oplevering bedrijfsverzamelgebouw

| DEEFAKKER | succesvolle oplevering bedrijfsverzamelgebouw

VOLUS ontwikkelde op deze zone DEEFAKKER een KMO Park die is bestemd voor lokale, niet-hinderlijke bedrijven en bevat bouwgronden van 1.430 m² tot 4.995 m², waaronder ook dit BEDRIJFVERZAMELGEBOUW met 8 UNITS.

Ondertussen vonden reeds 90% van de KMO gronden hun eigenaar, de aannemer Van de Walle IBC neemt de uitvoering van deze industriële gebouwen voor zijn rekening.

De investeerder SAEY BOUWPROMOTIE kocht het verzamelgebouw met als doel om te verhuren aan de lokale ondernemer. Bij de oplevering was reeds één unit verhuurd, de resterende 7 UNITS wachten nog op een eindgebruiker. De oppervlaktes van deze UNITS variëren tussen de 240 m² en 370 m².

De UNITS voldoen aan de modernste eisen en zijn voorzien van sanitair, verlichting, elektriciteit, gas en data, alsook zijn de brede lichtstraten met RWA uitgerust. Het inrichten van een kantoor/dienstruimte behoort ook tot de mogelijkheden.

Inlichtingen voor verhuur: Immo CASA https://www.immo-casa.be/nl/


Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info