Boardwalk

In realisatie

Boardwalk

Residentie Boardwalk zal gerealiseerd worden langs de Robert Orlentpromenade in Nieuwpoort.Boardwalk bestaat uit 40 doorloopappartementen die telkens voorzien zijn van meerdere terrassen. Hierdoor kan elk appartement van het mooie zicht en de zon genieten. Doorlichte leefruimtes geven u een constant vakantiegevoel, ruime slaapkamers en een luxe afwerking maken het plaatje compleet. De indeling en afwerking van deze appartementen gebeuren volledig naar wens van de klant! Alle appartementen zijn gebouwd in volle eigendom en kunnen beschikken over een bergruimte, fietshaken en één of meerdere garages.

Meer info over dit project

Boardwalk
Boardwalk
Boardwalk
Boardwalk
Boardwalk
Boardwalk
Boardwalk
Boardwalk
Boardwalk

Trendy wonen aan het water

Bouwplaats: Albert I-laan en Robert Orlentpromenade, Nieuwpoort

Omvang: 40 appartementen + 6 handelszaken + ondergrondse parking

Aanvang: 2018

Beëindiging: 2020

Een fantastische ligging

Residentie Boardwalk is gelegen langs de Nieuwpoortse jachthaven, de grootste plezierjachthaven van Noord-Europa. Het project ligt centraal tussen Nieuwpoort Stad en -Bad, in een uniek havendorp. Residentie Boardwalk geniet hierdoor van een fantastische ligging.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info