| Oeverpark | Bevestiging omgevingsvergunningen door Deputatie

| Oeverpark | Bevestiging omgevingsvergunningen door Deputatie

(22-01-2020)
Deputatie Oost-Vlaanderen bevestigt de omgevingsvergunningen voor het project OEVERPARK in Lokeren.

Op 16 januari 2020 heeft de Deputatie van de provincie Oost-Vlaanderen de omgevingsvergunningen voor het project Oeverpark in de Groendreef in Lokeren bevestigd. Daarmee sluit het zich aan bij de Stad Lokeren die reeds in september 2019 de vergunningen verleende, maar waartegen enkele buurtbewoners beroep aantekenden.

Het project dat op een boogscheut van het centrum Lokeren ligt, bestaat uit 111 nieuwbouwappartementen, 11 grondgebonden woningen en 2 luxueuze lofts in de gerenoveerde Villa Geurts. Het project wordt voorzien van een ondergrondse parkeergarage met fietsenboxen, een kwalitatieve omgevingsaanleg met aandacht voor hoogstammige en biodiverse streekeigen aanplantingen, geothermische verwarming en zonne-energie.

Nu na de verkavelingsvergunning ook de omgevingvergunningen voor de gebouwen bekomen werden, kan men van start gaan met het bouwrijp maken van de terreinen met het oog op commercialisatie. De sloopwerken gaan in februari van dit jaar van start. Voor meer informatie: zie www.oeverpark.be.


Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info